Marieke Serruys

Marieke Serruys

tekstschrijver en voice-over

“Na een training bij Linda groeide ik stap voor stap naar een volwaardig inkomen. Eindelijk! Dat heeft alles te maken met bewustwording van en inzicht in mijn cijfers en waarde. Linda, dankjewel daarvoor!”

 

Francis de Ruiter

Francis de Ruiter

Apollo acupunctuur

“Na mijn training bij Linda kon ik de cijfers van mijn bedrijf sturen in plaats van dat de cijfers mij stuurden. Ik haalde zelfs fouten uit mijn boekhouding die mijn accountant gemaakt had! Resultaat was dat ik een flink bedrag van de belasting heb teruggekregen en de training al dubbel en dwars heb terugverdiend.”

Marije Dijkema

Marije Dijkema

Studio byMarije

“Ik ben zo anders naar mijn financiën gaan kijken! En daardoor ben ik veel bewuster besluiten gaan maken binnen mijn bedrijf. De training bij Linda was écht een eye-opener. Juist als je niet goed met cijfers bent, is het ontzettend aan te raden. Linda, héél erg bedankt voor de inzichten die je me gegeven hebt! Ik vind winst maken LEUK!”

 

Testimonial

Eigenaresse van Abrazo Fashion

De eigenaresse van Abrazo Fashion heeft het programma 'Bruisend in één dag' gevolgd bij Linda, in deze video vertelt zij over haar ervaringen.

Scroll naar top