Marieke Serruys

Marieke Serruys

tekstschrijver en voice-over

“Na een training bij Linda groeide ik stap voor stap naar een volwaardig inkomen. Eindelijk! Dat heeft alles te maken met bewustwording van en inzicht in mijn cijfers en waarde. Linda, dankjewel daarvoor!”

 

1547049502162

Noldie van Alewijk

Stap Vooruit Adviseurs

"Anders kijken naar betalingen van klanten, vooral van particulieren, heeft mij geholpen de juiste prijs te vragen. Verder heeft Linda mij geleerd om pakketten aan te bieden en niet alleen op uurbasis te werken. Dit alles in een heel prettige en warme sfeer, dankjewel Linda!"

Francis de Ruiter

Francis de Ruiter

Apollo acupunctuur

“Na mijn training bij Linda kon ik de cijfers van mijn bedrijf sturen in plaats van dat de cijfers mij stuurden. Ik haalde zelfs fouten uit mijn boekhouding die mijn accountant gemaakt had! Resultaat was dat ik een flink bedrag van de belasting heb teruggekregen en de training al dubbel en dwars heb terugverdiend.”

1655922656505

Bianca Ligtenberg

De Woonwens

“Linda heeft mij geholpen met het neerzetten van mijn businessplan. Omzet, winst, BTW... joh het is allemaal de revue gepasseerd... en ik kan je vertellen het heeft geholpen. Door Linda is mijn bedrijf succesvoller geworden en leer ik slimmer te ondernemen. Zelfs ik heb meer grip gekregen op mijn cijfers, wie had dat gedacht. Iedereen verdient een Linda voor zijn of haar bedrijf!”

Marije Dijkema

Marije Dijkema

Studio byMarije

“Ik ben zo anders naar mijn financiën gaan kijken! En daardoor ben ik veel bewuster besluiten gaan maken binnen mijn bedrijf. De training bij Linda was écht een eye-opener. Juist als je niet goed met cijfers bent, is het ontzettend aan te raden. Linda, héél erg bedankt voor de inzichten die je me gegeven hebt! Ik vind winst maken LEUK!”

 

Testimonial

Eigenaresse van Abrazo Fashion

De eigenaresse van Abrazo Fashion heeft het programma 'Bruisend in één dag' gevolgd bij Linda, in deze video vertelt zij over haar ervaringen.

Scroll naar boven