MEER WINST!

WIL JIJ MEER OMZET, MINDER KOSTEN EN MEER WINST én een concreet marketingplan?

Wil jij in korte tijd doorgroeien naar de next level in jouw bedrijf door te sturen op winst én marketing?

Dan is dit effectieve unieke groepsprogramma gegeven door experts écht iets voor jou!

HERKEN JIJ JEZELF IN EEN VAN DEZE PUNTEN?

 • Je bent net gestart of al langere tijd ondernemer, maar voelt dat je niet op het juiste spoor zit.  

 • Je werkt keihard om onderaan de streep rond te komen, maar zo had je je het ondernemerschap niet voorgesteld.

 • Je schiet in de stress als je nadenkt over hoe je klanten binnenhaalt om een continue inkomstenstroom veilig te stellen.

 • Je wilde meer vrijheid en onafhankelijkheid creëren, maar die roze ondernemerswolk lijkt verder weg dan ooit.

 • Je weet niet exact hoe je een goede prijs berekent of durft niet te hoge prijzen aan jouw klanten te vragen uit angst dat ze ‘nee’ zeggen.

 • Je vindt het lastig om tijdens een verkoopgesprek de juiste woorden te vinden om de deal te sluiten.

 • Je ervaart stress en onrust en voelt dat het anders moet en kan, maar weet niet hoe.

 • Je hoort ondernemers om je heen zeggen ‘klanten liggen voor het oprapen’, maar het lukt jou niet om met ze in contact te komen. Laat staan dat je weet waar je die klanten kunt vinden.

 • Je hebt al van alles geprobeerd, maar je weet gewoonweg niet waar je moet beginnen of hoe je het moet aanpakken. 

 • Je voelt dat iets je in de weg staat, maar kunt je vinger er niet op leggen. 

meer winst
achtergrond 2

STEL JE EENS VOOR DAT…

 • Je op een natuurlijke manier en met plezier klanten binnenhaalt, die je vanuit je eigen unieke kracht kunt helpen.  

 • Je leuke, loyale klanten hebt, die je energie geven. Die ambassadeurs van jouw bedrijf worden.

 • Je niet meer dag en nacht met je werk bezig bent, maar een werkweek draait, die in balans is met je privéleven.

 • Dat je jezelf niet meer laat leiden door de waan van de dag, maar met voldoening je werkdag afsluit.

 • Je vooral geniet van de reis, die het ondernemerschap met zich meebrengt.

 • Je met plezier winst maakt, omdat je weet hoe je eerlijke prijzen kunt vragen, waar je klanten zonder moeite ‘ja’ tegen zeggen.  

 • Je een financieel gezond bedrijf hebt met een buffer voor onvoorziene omstandigheden. 

 • Je jezelf zonder nadenken elke maand een goed inkomen kan uitkeren en indien gewenst pensioen kunt opbouwen.

 • Je vanuit rust en vertrouwen keuzes kunt maken, die jou dichterbij je doel(en) brengen. 

 • Je met focus en zelfvertrouwen kunt werken vanuit een krachtige, stabiele basis.

HET PROGRAMMA MEER WINST! GAAT JOU DAARBIJ HELPEN OM DIT TE REALISEREN!

Tijdens het 7 weken durende groepsprogramma leer je heel effectief en efficiënt naar maximaal resultaat in jouw bedrijf te groeien samen met andere gelijkgestemde (startende) ambitieuze ondernemers. Niet alleen op financieel, strategisch en marketing vlak, maar ook meer winst op het gebied van tijd, kennis en ondernemersvaardigheden. Kortom, in alle opzichten meer winst!  

Voor deze unieke training bundelen Linda Bood en ik eenmalig onze krachten. Linda is eigenaar van LinBusiness en is klantstrateeg, marketingexpert en klantreis deskundige. Haar vakkennis vormt een prachtige aanvulling op mijn expertise als winstadviseur, op het gebied van slim financieel ondernemen. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen nóg meer impact kunnen maken voor onze klanten. Dat stelt jou in staat om jouw business een flinke boost te geven en in korte tijd te zorgen voor MEER WINST!

meer winst groepsprogramma

WAT IS HET RESULTAAT VAN HET GROEPSPROGRAMMA MEER WINST!?

 • Je weet exact je kernwaarden te benoemen, daar naar te leven en ook jouw bedrijf op basis van deze waarden te leiden. Duidelijkheid over wie jij bent en waar je met jouw bedrijf voor staat, zodat je met gemak keuzes maakt zowel privé als zakelijk.

 • Je weet precies jouw unique selling points krachtig te benoemen en die op de juiste manier over te brengen aan jouw klanten, waardoor je ‘woest aantrekkelijk’ wordt voor jouw klanten.

 • Het meest optimale verdienmodel dat bij jou past, weet je op de juiste manier toe te passen in jouw bedrijf, waardoor je meer gaat verdienen in minder tijd.

 • Hieraan wordt een passende salesfunnel en een marktingplan gekoppeld dat jou helpt om moeiteloos klanten binnen te halen.

 • Je weet precies hoe je jouw prijzen/uurtarief kunt berekenen en hoe prijspsychologie werkt én kunt toepassen.

 • Je verkoopt jouw product of dienst aan jouw ideale klant zonder dat de prijs ertoe doet. Iets dat veel ondernemers niet doen.

 • Je krijgt handvatten en een tool om voor een continue inkomensstroom te zorgen.

 • Je weet wat een financieel gezond bedrijf inhoudt en hoe je dit opbouwt en realiseert.

 • Rust, plezier en vrijheid ga je dagelijks ervaren.

 • Een kraakhelder doel en een praktisch concreet plan, wat je houvast en richting geeft voor een blijvend resultaat, dat zorgt voor permanent MEER WINST!

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

Tijdens 4 interactieve live trainingsmiddagen en 7 weken persoonlijke begeleiding werk je met aandacht en energie stap voor stap naar de next level van jouw bedrijf. Je ontvangt hele praktische en toepasbare tools en kennis die je direct kunt toepassen in je bedrijf.

Je wordt uitgedaagd en begeleid bij het realiseren van een onderscheidende, overtuigende en slimme positionering van jouw bedrijf. Door slimme keuzes te maken zet je een financieel gezond bedrijf neer. Met als resultaat een continue inkomensstroom. Je zult met veel plezier ondernemen en geniet van de vrijheid en onafhankelijkheid die een financieel gezond bedrijf brengt.

Module 1

De eerste bijeenkomst staat natuurlijk in het teken van kennismaking met de deelnemers en met de experts. Vervolgens gaan we daadkrachtig aan de slag! We starten met het inventariseren van jouw huidige business en schetsen een kader van de gewenste business. Centraal hierin staat allereerst wie jij bent, wie je wilt zijn, waar je nu staat met je bedrijf, wat je NU werkelijk verdient, wat jouw gewenste omzet is en waar je van droomt. Ook word je gekoppeld aan een buddy om focus op en resultaat van dit programma te waarborgen. Ook gaat dit je helpen nog sneller te groeien.

Module 2

Nu jij precies weet waar je staat en waar je voor gaat, is het tijd om jouw dromen waar te maken. Jouw kernwaarden zetten we om in een efficiënt en effectief verdienmodel. We geven je kennis en tools om te onderzoeken welk verdienmodel het meest passend en winstgevend is, en hoe je jouw product of dienst zo goed mogelijk in de markt zet. Vervolgens berekenen wij samen de prijs van jouw product of dienst en leer je hoe jij ervoor zorgt, dat een klant voor jou kiest zonder dat de prijs ertoe doet. Veel ondernemers passen dit niet toe of zijn zich hier onvoldoende van bewust. Wil jij een winstgevend bedrijf dan zul je dit echt goed moeten toepassen.

Module 3

Het is tijd voor nog meer actie! De sterke basis, die we in module 1 en 2 hebben neergezet, vertalen we nu naar de praktijk. We gaan aan de slag met jouw optimale sales funnel, welke we koppelen aan een concreet marketingplan. Je leert hoe je jouw unieke onderscheidende kracht doeltreffend naar buiten brengt. Daarnaast starten we met jouw winstplan. Hiermee zet je winst voorop en zorg dit zorgt ervoor dat jij winst maken leuk gaat vinden!

Module 4

Het winstplan wordt gefinetuned. We werken jouw marketingplan uit. Hierna kun je heel praktisch aan de slag. Alle tools worden zo slim en efficiënt mogelijk ingezet, zodat moeiteloos en met plezier ondernemen écht een feit wordt. Een bedrijf met MEER WINST! wordt werkelijkheid! Deze module wordt feestelijk afgesloten. Samen proosten we op MEER WINST!   

Later dit jaar gaat deze training van start op een prachtige locatie in Purmerend. Hierna worden nog 3 middagen ingepland.

De RIVM richtlijnen worden in deze training opgevolgd.

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek via het contactformulier om te onderzoeken of deze training iets voor jou is.

1615554214214

Els van Ouwerkerk

Els van Ouwerkerk Coaching & Counseling

‘Linda Kramer is een gedreven persoon met veel passie voor haar vak. Ze voelt precies aan wat je nodig hebt om te groeien met je praktijk. Linda maakt gebruik van je krachtbron, met haar kennis en enthousiaste laat ze je de dingen doen die bij je passen om je bedrijf op een hoger level te krijgen!’

4A50A1FD-A44C-44F6-A1F0-12FBFF8EFEB4

Robin Missotten

ROBINMISSOTTEN.nl

‘Er zijn gelukkig een hoop dingen waar ik met mijn bedrijf zelf wel uit kom. Maar als het gaat om de financiële kant, daar had ik echt maar weinig kaas van gegeten. Ik heb tijdens jullie training heel veel inzichten en praktische tools gekregen over o.a. money mindset, prijsbepaling en hoe je er gemakkelijk voor zorgt dat je klant bij jou koopt zonder dat de prijs ertoe doet. Needless to say.... van harte aanbevolen aan iedereen die zijn of haar bedrijf winstgevender wilt maken.’

Wil jij weten of dit programma iets voor jou is?

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan

 • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

‘Wanneer je van moeten mogen maakt, ervaar je vrijheid. Dat geeft energie en spirit. Je gaat sneller en beter. Zo ook in het ondernemerschap!’

Scroll naar boven