WINSTGEVEND(ER) ONDERNEMEN

WIL JIJ MEER OMZET, MINDER KOSTEN EN MEER WINST?

Met plezier klanten binnenhalen én een continue inkomensstroom genereren? 

Dan is dit praktische en toegankelijke groepsprogramma écht iets voor jou!

Herken jij dit?

Je wilt starten als ondernemer, bent al gestart óf bent al lange tijd ondernemer. Je hebt veel ideeën en bent druk met alle ballen in de lucht te houden. Misschien ben je actief op social media en laat je jouw bedrijf op jouw manier zien. Maar soms twijfel je over je salesvaardigheden, aanbod of prijs

Ook als je groeit met je bedrijf sta je voor nieuwe keuzes. 'Every level a new devil'. Je ziet concurrenten om je heen die in jouw ogen lekker draaien, je wilt je er niets van aantrekken, maar toch... 

Je bent of wilt toch ondernemer zijn om succes, onafhankelijkheid en vrijheid te ervaren? Een slim verdienmodel hebben zodat je aan het einde van de maand tevreden en trots kunt zijn op wat je hebt bereikt?

Maar heb jij wel eens uitgerekend hoeveel je daadwerkelijk per uur verdient? Werk jij écht wel zo effectief en efficiënt mogelijk? Heb je werkelijk een slim verdienmodel?  

Ben jij te druk om stil te staan om te onderzoeken waar het beter kan, zodat je daarna meer geld, tijd en energie overhoudt? Stel je voor hoe het zou zijn als je het fundament van jouw bedrijf (weer) goed neerzet om stevig op (verder) te kunnen bouwen?

Het is heel makkelijk om de dingen te blijven doen zoals je gewend bent. Maar waarom verandert er dan niets? Waarom komt er geen verbetering? 

'ALS JE DOET WAT JE DEED, KRIJG JE WAT JE KREEG...'

Linda Kramer
LindaKramer

In korte tijd een succesvol(ler) bedrijf

waarin continuïteit en winst voorop staat?

Neem deel aan dit groepsprogramma bedoeld voor zowel ambitieuze startende als reeds gevestigde ondernemers.

Tijdens de training leer je omdenken zodat je slim en moeiteloos gaat ondernemen. Het resultaat: MEER WINST! Je leert gefocust te werken, waardoor je meer doet in minder tijd. 

Binnen drie maanden neem ik je mee in de wereld van het Slim Financieel Ondernemen. In slechts drie trainingen van 2,5 uur zet jij het fundament van jouw bedrijf stevig(er) neer waarop je kunt bouwen! Geen online programma die na aankoop snel onderop de stapel belandt, maar daadwerkelijk het doel behalen dat we vooraf vaststellen.

Daarnaast ontvang je een persoonlijk eindgesprek van 1,5 uur en kun je tussendoor al je vragen aan mij stellen. Dit alles zorgt ervoor dat je op een hoger niveau onderneemt en meer (financiële) rust en onafhankelijkheid ervaart. De live trainingen vinden plaats op een prachtige locatie in de buurt van Amsterdam.

Module 1: Business Case

Wanneer ben je financieel gezond als ondernemer? Wat verdien jij daadwerkelijk per uur? Welk idee ga jij omzetten in een aantrekkelijk en uniek aanbod voor jouw ideale klant? Of welke kleine aanpassingen kun jij doen in jouw huidige aanbod dat een enorme positief resultaat op jouw winst heeft? Wat is voor jou het meest optimale verdienmodel, waarin je uurtje-factuurtje zoveel mogelijk vermijdt?

Slim en effectief ondernemen staat centraal!

Module 2: Prijs & mindset 

Waaruit bestaat een prijs? Hoe maak je een uurtarief- en/of kostprijsberekening? Hoe zorg je ervoor dat een klant voor jouw product of dienst kiest zonder dat de prijs ertoe doet?

Je krijgt meer kennis op het gebied van prijspsychologie dat je gaat helpen om winstgevend(er) te ondernemen. 

Tevens leer je de juiste salestechnieken die bij jou passen zodat jij je product of dienst verkoopt tegen de juiste prijs met een goed gevoel:-).

Module 3: Winst voorop & praktische zaken

Financiële rust is nodig om succesvol te kunnen ondernemen. Wat houd je over van elke factuur die je verstuurt? Hoeveel belasting moet je betalen? Kan jouw administratie gemakkelijker en maak je efficiënt je offertes en facturen? Zijn verzekeringen en algemene voorwaarden noodzakelijk?

Hoe ga jij sturen op winst in plaats van hopen dat het goed gaat met je bedrijf?

Na het volgen van deze module ga je naar huis met een simpel winstplan zodat je iedere dag weet wat je te doen staat en dit zorgt ervoor dat je continu inkomen genereert. 

Module 4: Persoonlijke training

In deze 1-op-1 training zetten wij de puntjes op de i. Ieder persoon loopt tegen andere uitdagingen aan.

Ik help je om een persoonlijk actieplan te maken zodat jij weet welke stap je iedere dag moet zetten om slim financieel te ondernemen.

Ook persoonlijk leiderschap komt tijdens dit gesprek aan bod.

Na afloop van de training kun jij zelfstandig door en een blijvend succesvol resultaat behalen! 

Dit groepsprogramma gaat donderdagochtend 25 april 2024 van start op een prachtige locatie in Purmerend! 

Module 2 vindt plaats op donderdagochtend 16 mei 2024 en module 3 vindt plaats op donderdagochtend 20 juni 2024.  

Het persoonlijke eindgesprek wordt daarna in overleg ingepland zodat je in korte tijd het fundament van je bedrijf hebt staan waarop je kunt bouwen!

Je kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen via het contactformulier om te onderzoeken of deze training iets voor jou is.

JOUW INVESTERING

1997

MIJN GARANTIE VOOR JOU

Binnen 4 maanden na afloop van deze training, is de investering aan mij terugverdiend. De tools en vaardigheden, die ik overdraag aan jou, zijn zo praktisch toepasbaar dat doorgroeien naar de next level in jouw bedrijf vanzelfsprekend is.

Christien van der Most

Christien van der Most

NCMconsult

“Linda Kramer is een vakvrouw die heel snel tot de kern komt en van daaruit vervolgstappen voorstelt. Die stappen zijn gericht op het rendabel maken van je uren en doormiddel van het maken van kostprijsberekeningen je rendement verbeteren. Tijdens de trainingen kreeg ik een helder inzicht in welke producten en diensten het beste bij mij passen en welke het meeste rendement opleveren. Door Linda heb ik mijn uren weer in de hand, mijn activiteiten en klantprofielen helder in beeld en een realistisch winstgevend plan voor komend jaar. Bovenal heb ik nu weer rust in mijn hoofd en plezier in mijn bedrijf.”

1672835447838

Elly Tang

ETNG* Office Management

"De noodzaak om te veranderen in mijn bedrijf voelde ik. Linda kwam op het juiste moment op mijn pad. Mede door haar heb ik een duidelijk aanbod, onderbouwde prijzen en de regie terug over mijn bedrijf."

 

Miriam Evers

Miriam Evers

Slowww

“Ik was al een paar jaar actief als ondernemer, en wilde graag een serieuze stap maken om mijn bedrijf winstgevender te maken. Linda heeft me in een paar trainingen enorm geholpen om mijn huidige financiële situatie inzichtelijk te krijgen, en om een winstgevend plan te maken voor de toekomst. Ze heeft me niet alleen op financieel gebied veel geleerd, maar heeft ook inhoudelijk naar mijn diensten gekeken. Zo kwam ze met een paar hele slimme eenvoudige tips om mijn aanbod aan te scherpen en met minder tijd en moeite meer om te zetten.”

Farid Heinsius

Farid Heinsius

De Presentatiemaker

“Linda gaf mij financieel inzicht, focus op de juiste prijs én het zetje in de goede richting.”

Clara Overes

Clara Overes

The Passion Test.nu

“Linda heeft mij geholpen om prijzen te rekenen die recht doen aan de waarde van de activiteiten die ik bied. Iedereen die een gedegen advies wil over de prijzen van diensten of producten, als beginnende ondernemer en zeker ook als ondernemer die al een aantal jaar met het bedrijf bezig is, kan ik de ondersteuning door Linda van harte aanbevelen.”

Sanne de Laater

Sanne de Laater

IN ZICHT Marketing

“Waar ik als startende ondernemer eerst weinig snapte van de boekhouding, kan ik na mijn training bij Linda mijn boekhouder alert houden en weet ik bovenal waar ik mee bezig ben.”

1650561752642

Steven Geldof

Geldof Film

“Linda's visie "Winst voorop" geeft een grote positieve impact op je bedrijfsvoering. Linda legt met een lach de vinger op de zere plek en zet je aan het denken. Ze is altijd positief en oplossingsgericht zodat je als ondernemer veel verder komt.”

AnjavanZandbergen

Anja van Zandbergen

Anja van Zandbergen Financieel Advies

“Linda triggerde mij met haar verhaal en ik was onder de indruk hoe zij mensen enthousiasmeert. Maar wat kan een financieel onderlegd persoon nu nog leren als het gaat om ‘Slim Financieel Ondernemen’? Toch heb ik mij opgegeven voor het programma. Linda leerde mij met een heel andere bril naar zaken te kijken waardoor ik een efficiënt businessmodel heb kunnen opzetten. Het resultaat: een pijplijn die in februari al 125% bedroeg ten opzichte van de totale omzet van het jaar ervoor.”

Niet meer denken, maar doen!

Jouw resultaat:

  • Groei in persoonlijke ontwikkeling

  • Ontwikkelen of verbeteren van een aantrekkelijk aanbod dat je met gemak verkoopt 

  • Slim en efficiënt werken waardoor je focus aanbrengt op de juiste zaken

  • Administratie op orde zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan

  • Onafhankelijkheid en rust door een continue inkomensstroom 

  • Vrijheid en succes: een financieel gezond bedrijf waarin winst voorop staat!

Wil jij weten of dit programma iets voor jou is?

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

"SOME PEOPLE WANT IT TO HAPPEN, SOME WISH IT WOULD HAPPEN, OTHERS MAKE IT HAPPEN!"

Scroll naar boven