INDIVIDUEEL DOORBREKEN MET JOUW BEDRIJF

Is het tijd om aan jouw bedrijf te werken?

Samen brengen wij jouw huidige situatie in kaart en onderzoeken de mogelijkheden en kansen om winstgevend(er) te ondernemen. 

Vraag een maatwerktraject aan voor jou als (startende) ondernemer of MKB-er!

Herken jij een of meer van deze uitdagingen?

  • Je wilt sturen op cijfers in plaats van hopen dat het goed gaat met je bedrijf.
  • Je twijfelt over je verdienmodel of prijs.
  • Je hebt onvoldoende klanten en weet niet waaraan het ligt.
  • Je loopt vast met je business plan of financieel plan omdat je een financieringsbehoefte hebt.
  • Je wilt dat er iemand meegaat op gesprek naar een bank of investeerder om jouw dromen te verwezenlijken.
  • Je wilt slim je administratie opzetten en met gemak offertes en facturen versturen.
  • Je wilt je bedrijfsprocessen efficiënter inrichten.
  • Je wilt jezelf of jouw medewerkers effectiever en productiever laten werken.
  • Je wilt met iemand sparren die je een spiegel voorhoudt en je inspireert om slim financieel te ondernemen.
AX5A9994 vierkant
bruisend in een dag

Investeren in je bedrijf is noodzakelijk om te groeien!

Tijdens een vrijblijvend inventarisatiegesprek onderzoeken wij waar jouw uitdagingen liggen en hoe wij deze samen kunnen aanpakken. Als wij iets voor elkaar kunnen betekenen kun je kiezen voor een traject op maat. 

Tijdens dit traject stellen wij doelen vast, bespreken wij het gewenste resultaat en pakken wij de knelpunten aan zodat je kunt doorbreken naar het gewenste niveau. 

Na dit traject heb je inspiratie en handvatten om zelf verder te gaan en plannen wij een eindgesprek in om te beoordelen of jouw gewenste resultaat ook daadwerkelijk is behaald.

Winst voorop

In deze training leer je hoe je jouw bedrijf stuurt op cijfers in plaats van dat je hoopt dat het goed komt. Ik leer je hoe je gemakkelijk cijfers kunt lezen, wat een financieel gezond bedrijf is en hoe je kunt omdenken waardoor je de winst voorop zet. Je krijgt inzichten in wat je daadwerkelijk verdient en gaat met behulp van de winstgevende jaarkalender écht op winst sturen. 

Verdienmodel & Prijs

Allereerst brengen wij jouw huidige en gewenste business case in kaart. Is het verdienmodel dat je op dit moment hanteert de slimste? Of kan het ook anders? Wij maken een uurtarief- of kostprijsberekening en voegen alle andere ingrediënten toe om de juiste prijs te bepalen. Daarnaast leer salestechnieken waardoor je jouw product of dienst verkoopt zonder dat de prijs ertoe doet. 

Meer omzet & Klanten

Bijna altijd liggen er kansen voor het oprapen die ondernemers niet zien. Als jij het lastig vindt om nieuwe klanten aan te trekken gaan we terug naar de basis van jouw bedrijf en onderzoeken wij waar  mogelijkheden liggen voor meer omzet en klanten. Je gaat naar huis met een concreet actieplan zodat je direct stappen kunt maken. 

Business plan of Financieel plan

Soms is het opstellen van een business plan noodzakelijk om verder te komen in je bedrijf. Of heb je een financieel plan nodig om een financiering te verkrijgen. Samen gaan wij aan de slag om jouw gewenste plan te maken, waarna je met een  geschreven plan naar huis gaat. Gaat het om een financieringsbehoefte? Dan kan ik ook meegaan op gesprek bij een investeerder.

Administratie

In deze training leer je met gemak jouw eigen jaarcijfers te lezen. Hierdoor krijg je meer inzicht in je bedrijf en kun je jouw administratie zelf online beheren. We zetten een efficiënt offerte- en facturatiesysteem op.

Verder komen belastingen, verzekeringen, algemene voorwaarden en de privacyverklaring aan bod.

Timemanagement

Leef je in de waan van de dag en heb je moeite om alle ballen in de lucht te houden? De training timemanagement in combinatie met het in kaart brengen van jouw processen, zorgt ervoor dat je meer controle krijgt op tijd. Je gaat efficiënter en gestructureerder werken waardoor je je beter kunt focussen en meer rust zult ervaren. 

Rob Mentink

Rob Mentink

Bouw- en aannemingsbedrijf Mentink

“Ik nam contact op met Linda omdat ik mijn administratie efficiënter wilde inrichten en meer inzicht in mijn cijfers wilde. Linda deed echter veel meer dan dat. Ze zette zich echt in voor het bedrijf, alles gericht op verbetering en vooruitgang. Ik raad het iedereen van harte aan wie, zoals Linda zelf al zegt, grip of cijfers wilt hebben.”

Alleen doen wat nodig is... dat brengt jou naar het gewenste resultaat!

Wil jij weten of 'Bruisend in één dag' iets voor jou is?

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

"EEN DOEL IS EEN DROOM MET EEN DEADLINE!"

Scroll naar boven