Linda Kramer

Winstadviseur, trainer & spreker

Als dochter uit een ondernemersfamilie ben ik de trotse oprichter van Bruisend in Bedrijf. In 2020 heb ik dit bedrijf omgezet naar LINDAKRAMER.nl.

Mijn grote missie is ondernemers helpen om slim financieel te ondernemen, zodat zij succesvoller worden! Ik vind het leuk om te onderzoeken waar dingen effectiever en efficiënter kunnen. Daarnaast kan ik heel goed met cijfers omgaan en geniet ervan om mijn kennis hiervan op een praktische manier te delen met anderen.

Ik ben 40 jaar, getrouwd met Jordy en samen hebben wij twee leuke zoons Sem en Jim. Wij wonen in een mooi dorp, Ilpendam, aan de rand van Amsterdam. Jordy is al ruim 20 jaar succesvol ondernemer, heeft een schildersbedrijf met personeel en geniet elke dag van de vrijheid van het ondernemerschap.

Naast dat ik van mijn gezin geniet en mijn bedrijf run, tuinier ik graag en doe wekelijks aan bootcamp en yoga. Verder houd ik erg van gezelligheid samen met mijn familie en vrienden!

Over Linda Kramer
laptop

Na mijn hbo-studie Financial Services Management aan de HES in Amsterdam heb ik naast vele financiële opleidingen onder andere Lean, Customer Journey en Bedrijfscultuur trainingen gevolgd. Ik heb vijf jaar bij Klap-Des Bouvrie & Bredius (makelaar in assurantiën) gewerkt waarbij het verzekeringsvak mij volledig eigen werd. Daarna heb ik tien jaar met veel plezier als Starterscoördinator en Accountmanager MKB gewerkt bij de Rabobank. Hier heb ik honderden startende ondernemers mogen adviseren en begeleiden. Ik organiseerde events, gaf inspirerende presentaties over het ondernemerschap en verzorgde gastcolleges aan studenten. Ook had ik een eigen portefeuille zogenoemde ‘bestaande bedrijven klanten’. Deze adviseerde ik op bank- en verzekeringsgebied. Als zij een financiering nodig hadden konden ze bij mij terecht.

Wat ik zo bijzonder vond was dat de ene starter wél succesvol werd en de andere niet. Ook zag ik bij bestaande bedrijven enorme verschillen in winsten, zelfs in dezelfde branche met hetzelfde verdienmodel! Ik ben mij daarin gaan verdiepen en weet inmiddels wat ondernemers succesvol maakt. Er zijn zoveel mogelijkheden om je omzet te verhogen, kosten te verlagen en meer winst te maken!

Wat mij ook opviel bij de vele (startende) ondernemers die ik adviseerde: de grip op cijfers kon veel beter… En laat nu juist óók daar een sleutel tot succes liggen!

Ik ben gedreven, praktisch en resultaatgericht. Met andere ogen kijk ik naar bedrijven dan een accountant of boekhouder dat doet. Ik ben vernieuwend en neem (startende) ondernemers graag aan de hand om in actie te komen. Door mijn communicatiekracht inspireer ik hen en kijk ik samen naar de mogelijkheden om hun bedrijven succesvoller te maken en slimmer te ondernemen. Financiën maak ik leuk en ik geef ondernemers meer grip op cijfers.

Ik geloof écht dat ondernemers met structuur, oog voor details én grip op cijfers succesvoller zijn!

Wil jij weten of ik iets voor jou kan betekenen?

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

"KANSEN KRIJG JE NIET, MAAR DIE PAK JE!"

Scroll naar boven